Bijgewerkt: 11 augustus 2020

Voorstelling 'Meneertje Meer' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
27-09-2017

Theatergroep Winterberg, van Marlyn Coetsier, maakt prachtige theatervoorstellingen met poppen voor de allerkleinsten. Omdat meer niet altijd meer is.

Meneertje wil ook.
Meneertje wil meer.
Meneertje wil alles,
elke keer weer.Meneertje Meer gaat over een Meneertje, dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. Dan wil Meneertje Meer niets meer. Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt, dat teveel echt bestaat.

Bij de voorstelling verschijnt het gelijknamige boek Meneertje Meer, dat geschreven is door Mark Haayema en geïllustreerd door Job van Gelder. Het eerste exemplaar werd op 19 november 2016 officieel uitgereikt. Het boek is na iedere voorstelling te koop.

Adres: Amstelveens Poppentheater Wolfert van Borsselenweg 85a 1181 PH Amstelveen. Tijd: zaterdag 30 september 2017 Let op: 10:30 uur . Tweede voorstelling: zaterdag 30 september 2017. Let op: 15:30 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.