Bijgewerkt: 29 maart 2024

Voorstelling 'Odysseus' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
06-03-2017

Fameuze zwerftocht van Odysseus met deegrollers, vergiet en ovenwanten. Met de Noord-Hollandse Theatertrofee, de Alkmaarse Cultuurprijs en een Zilveren Krekel op zak komt jeugdtheatergroep Unieke Zaken naar het Amstelveens Poppentheater om voor iedereen vanaf 6 tot 106 jaar de voorstelling ‘Odysseus’ te spelen.

ODYSSEUS speelt zich af in de keuken van Taverna Ithaka. Het publiek is te gast, maar er is iets mis is gegaan met de reservering… het eten is nog niet gaar en de tafels staan nog niet klaar. Om de tijd te overbruggen trakteren Petros en Maria Boltakis het publiek op een heerlijke amuse: de grootse en meeslepende avonturen van de Griekse oerheld Odysseus. Het verhaal over zijn jarenlange zwerftocht wordt met alles wat in de keuken aanwezig is tot leven gebracht: deegrollers worden zwaarden, een vergiet een helm, een fritespan wordt een boot en ovenwanten veranderen in zeemonsters.



Odysseus is een wervelende combinatie van spel, poppen en objecten, overgoten met een humoristische en muzikale saus. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 12 maart om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 7. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.