Bijgewerkt: 7 juli 2020

Voorstellingen 'Aaipet' en 'ToetieFroetie' in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
05-10-2015

De voorstelling 'Aaipet' van Bonte Hond is een theaterhit voor iedereen ouder dan 2,5 jaar en won de Zilveren Krekel, de prijs voor meest indrukwekkende jeugdproductie. Op zaterdag 10 oktober 2015 te zien in het Amstelveens Poppentheater om 11.00 en 13.00 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Kamerich en Budwilowitz EYES 2 - 2015)

De voorstelling 'Aaipet' van Bonte HondTwee goochelaars vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Maar de iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wie nu eigenlijk wie bestuurt.  Iedereen zit tegenwoordig de hele dag naar een schermpje te turen en dat vinden we al lang niet gek meer. Maar hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner, of juist groter? Concept en idee: René Geerlings en Bram de Goeij, regie: René Geerlings, met: Michiel Blankwaardt en Dionisio Matias, compositie: Wim Conradi. Toegangsprijs: € 8. Aanvang voorstelling; 11.00  en 13.00 uur. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Foto Amstelveen
(Foto Ruud Ploeg - 2015)

Vrolijke voorstelling met groenten en fruit in 'ToetieFroetie'


Vrolijke voorstelling met groenten en fruit in het Amstelveens Poppentheater

In ToetieFroetie probeert actrice Willeke van Productiehuis Valentijn op zondag 11 oktober 2015 de fantasie van de kleintjes tussen de 3 en 6 jaar te prikkelen en ze te verrassen met het spelen met groente en fruit. Voor het eerst van haar leven staat Rozemarijn alleen in de groentekraam en vindt het best spannend. Zou ze het wel kunnen ? Er kan van alles mis gaan !! Waar blijven de klanten ?

Terwijl ze wacht maakt ze verhaaltjes met groente en fruit in de hoofdrol. Iedereen weet hoe gezond groente en fruit is, maar dat je er ook nog zulke leuke dingen van kunt maken?!

Toegangsprijs: € 8. Aanvang voorstelling 14.30 uur. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.