Bijgewerkt: 23 oktober 2020

Voorstellingen in de kerstvakantie van 2013 in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
21-12-2013

Een ei met een staartje

Op vrijdag 27 december 2013 14:30 uur en op zondag 29 december 2013 14:30 uur

(vanaf 4 jaar) door Ila van der Pouw. Entree : € 8,00

De achtertuin van mevrouw Belle grenst aan het bos. Dat lijkt leuk. Maar niet als je mevrouw Belle heet. Zij houdt van orde en netheid en het alsmaar groeiende, bloeiende bos bedreigt haar aangelegde bloemperkjes. Ze snoeit zich een ongeluk.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Ila van der Pouw tijdens de voorstelling 'Een ei met een staartje'


En na het snoeien rust ze uit op haartuinbank, leest haar favoriete romannetjes en droomt over dokter Bob met de wilskrachtige kaaklijn. Maar alles verandert wanneer mevrouw Belle op een ochtend een groot ei in haar tuin vindt. Het moet onmiddellijk in de vuilnisbak, maar zodra het ei geluid maakt, besluit ze anders. Een Ei met een Staartje is een visuele, muzikale vertelling met prachtige poppen. De voorstelling is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2013

Deksels (vanaf 4 jaar) door Theater Laros. Entree: € 8,00

Op vrijdag 3 januari 2014 14:30 uur. Een verliefde bierpul, een dansende theepot, een vrolijk ei, een gekke pratende krant, een prachtig zwevend paleis en veel muziek zijn de ingrediënten voor een wel heel gek ontbijt van een muzikant en een poppenspeelster.

DEKSELS! from Irene Laros on VimeoIrene Laros bracht eerder bij ons met succes de voorstellingen ‘Vis op het droge’ en ‘De Geluksvogel’. Irene speelt de voorstelling met heel mooi gemaakte poppen en Pieter maakt muziek op soms beroemde (de bandoneon) en soms heel gekke instrumenten. Samen zorgen zij voor een prachtige, grappige beeldende muziekvoorstelling.

Nest  (vanaf 3 jaar) Theater Krijt. Entree: € 8,00. Zondag 5 januari 2014 14:30 uur

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Theater Krijt speelt in 'Nest'


De vogels Ooi en Vaar bezorgen elk jong dier bij de juiste ouders. Op een dag belandt er een dier bij hen, dat ze nog nooit hebben gezien. Het huilt, kraait, draagt een luier, lust geen wormen en kan niet eens vliegen. Voor Ooi en Vaar maakt dat niets uit. Ze vormen met hun nieuwe aanwinst een warm nest. Maar dan melden de echte ouders zich. Waar blijft hun kind?Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.