Bijgewerkt: 24 januari 2021

Vrijwilligersprijs 2016 Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
31-10-2016

Kent u iemand die als vrijwilliger betrokken geweest bij de noodopvang van vluchtelingen? Of iemand die al jaren vrijwilligerswerk doet voor Stichting Vluchtelingenwerk? Of kent u inwoners van Amstelveen die op een andere manier betrokken zijn als vrijwilliger bij het begeleiden van vluchtelingen of statushouders? Dan is dit uw kans! Geef hen op voor de vrijwilligersprijs 2016! De gemeente Amstelveen waardeert de inzet van vrijwilligers zeer en wil hen graag belonen met een prijs.

Wat is het en voor wie? Met de vrijwilligersprijs zetten we inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken onze waardering uit voor al onze vrijwilligers. De vrijwilligersprijs wordt dit jaar uitgereikt aan die vrijwilliger die veel heeft gedaan voor vluchtelingen en/of statushouders.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Amstelveen op 2 januari 2015 in het raadhuis


Voorwaarden voor aanmelding:
-De vrijwilliger is inwoner van Amstelveen
-De vrijwilliger is 18 jaar, of ouder
-De vrijwilliger is betrokken bij vluchtelingen/statushouders
-De uiterste aanmeldingsdatum is 16 november 2016

Aanmelden. De aanmelding gebeurt per e-mail: kabinet@amstelveen.nl. Wanneer u iemand aanmeldt, graag een omschrijving geven, waarom u denkt, dat deze persoon in aanmerking komt voor de vrijwilligersprijs. Het liefst aangevuld met wat voorbeelden. Graag ook uw NAW-gegevens, zodat er contact gelegd kan worden om eventueel aanvullende informatie op te vragen.

Beoordeling. Een jury onder leiding van wethouder Jeroen Brandes (PvdA) zal de aanmeldingen beoordelen. De jury zal circa 3 kandidaten nomineren. Vervolgens kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op één van deze genomineerden.

Prijs en uitreiking. De winnaar zal tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2017 bekend worden gemaakt door burgemeester Mirjam van ‘t Veld. Contact: Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Anna van Berkum, tel. 020-5404911 of kabinet@amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.