Bijgewerkt: 28 maart 2024

Wapens, hard- en softdrugs in woning aan de Lindenlaan

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amstelveen
06-04-2020

Op vrijdag 3 april 2020 heeft Tjapko Poppens de burgemeester van gemeente Amstelveen een woning laten sluiten aan de Lindenlaan voor een periode van drie maanden. In het pand werden meerdere wapens, waaronder een vuurwapen, aangetroffen en een aanzienlijke hoeveelheid hard- en softdrugs.

De politie onderzocht de woning en trof er naast wapens ook drugs aan. De politie heeft het pand onmiddellijk ontruimd en de bevindingen gerapporteerd aan de burgemeester. De burgemeester besloot dezelfde dag nog het pand per direct te laten sluiten. Komende 90 dagen is het verboden de woning te betreden.



Met de sluiting van de woning wil de gemeente criminaliteit en drugsoverlast uit de wijk weren en voorkomen dat het pand opnieuw voor illegale activiteiten wordt gebruikt. De gemeente investeert extra in de aanpak van de ondermijnende drugscriminaliteit. Dat doet zij samen met de Amstelland gemeenten en de partners zoals de politie en Regionaal Informatie en Expertise Centrum Amsterdam-Amstelland (RIEC-AA).



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.