Bijgewerkt: 27 januari 2021

Webinar AmstelveenSpreekt op 19 oktober 2020

Nieuws -> Informatief

Bron: AmstelveenSpreekt
08-10-2020

Op maandag 19 oktober 2020 spreekt schrijfster Nowelle Barnhoorn over de moed om ongelukkig te zijn tijdens een webinar van AmstelveenSpreekt. Soms houden we onszelf voor dat positiviteit de sleutel is tot alle geluk. Als je maar genoeg focust op een positieve mindset en streeft naar succes dan kun je alles bereiken wat je wilt. Toch blijkt het leven voor ons vaak minder maakbaar dan gedacht. Hoe ga je daar mee om? Is het wenselijk om het donker te omzeilen of onderdrukken? Of hebben tegenslagen en tegenspoed ook een belangrijke functie?

Volg dit webinar op 19 oktober via AmstelveenSpreekt.nl vanaf 19.30 uur en kijk mee naar de live-uitzending vanuit Venstra Café. Het officiële programma begint om 20.00 uur. De in Amstelveen woonachtige schrijfster Nowelle Barnhoorn (1986) verkeerde vijf jaar lang in een depressie en een burn-out. Met to do-lijstjes en adviezen van de huisarts, psycholoog en mensen uit haar omgeving deed ze alles om zich zo snel mogelijk beter te voelen.

Foto Amstelveen
(Foto Sacha de Boer/AmstelveenSpreekt - 2017)

Schrijfster Nowelle Barnhoorn (1986) groeide op in het Friese dorp Hurdegaryp en deed de opleiding journalistiek in Zwolle. Inmiddels woont ze in Amstelveen. In 2016 debuteerde ze met 'Schemerdieren', dat lovend werd ontvangen. In 2018 volgde 'De Tweelingparadox', dat eveneens goed werd besproken en veelvuldig in de pers verscheen


Maar de omslag naar een gelukkiger leven kwam pas echt toen ze accepteerde dat je slecht voelen er nu eenmaal bij hoort. En dat we juist van tijden in duisternis kunnen leren hoe we zachter en liefdevoller met elkaar kunnen omgaan. AmstelveenSpreekt is een initiatief dat iedere maand inspirerende events organiseert van en voor Amstelveners die op zoek zijn naar bezinning, ontmoeting en inspiratie. Programma 19 oktober 2020 https://amstelveenspreekt.nl/moed-ongelukkig/

Webinar? Webconferencing wordt gebruikt als overkoepelende term voor verschillende soorten online conferenties en samenwerkingsdiensten, waaronder webinars ('webseminars'), webcasts en web-vergaderingen. Toepassingen voor webconferencing zijn onder andere vergaderingen, trainingen, lezingen of presentaties van een op het web aangesloten computer naar andere op het internet aangesloten computers.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.