Bijgewerkt: 27 januari 2021

Week van de eenzaamheid 2016 in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Vrijwilligerscentrale Amstelland
06-09-2016

Tijdens de Week van de eenzaamheid organiseert AmstelveenVoorelkaar in samenwerking met Vita Amstelland op maandag 26 september 2016 van 13.30 tot 16.00 uur de informatiebijeenkomst Eenzaamheid, nader beschouwd.

Voor wie? Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor vrijwilligers die in aanraking komen met mensen die eenzaam zijn. Maar wat is eenzaamheid eigenlijk? Is eenzaamheid voor iedereen hetzelfde? Is eenzaamheid te signaleren? En hoe kunnen we eenzaamheid aanpakken?

Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven rond het thema eenzaamheid  en wordt aan de hand van voorbeelden de praktijk ingedoken. Het doel van de bijeenkomst is om meer inzicht te verkrijgen in het thema eenzaamheid. De bijeenkomst wordt aangeboden door CoalitieErbij. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 26 september 2016 13.30 – 16.00 uur in Wijkcentrum Alleman. Adres: Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, Amstelveen.

Aanmelden en meer informatie bij Inge Veraar iveraar@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl

T: 020-6413333. Amstelveenvoorelkaar is een initiatief van diverse maatschappelijke organisaties uit Amstelveen. Amstelveenvoorelkaar wordt in opdracht van de gemeente Amstelveen uitgevoerd door de Vrijwilligerscentrale Amstelland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.