Bijgewerkt: 22 januari 2021

Wethouder Ellermeijer kreeg 450 handtekeningen voor een betere busverbinding in Westwijk

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
16-12-2018

Rob Ellermeijer (VVD) wethouder Verkeer en Vervoer heeft op donderdag 13 december 2018 in Wijksteunpunt Dignahof 450 handtekeningen in ontvangst genomen voor een betere busverbinding in de Westwijk.

De wethouder bezocht Dignahof ook al in oktober. De bewoners maken zich zorgen over het openbaar vervoer. Met name het opheffen van buslijn 199 tussen Westwijk en busstation Amstelveen zien zij als een groot gemis. Deze buslijn verbond de Dignahoeve rechtstreeks met onder andere Ziekenhuis Amstelland en het Gezondheidscentrum Duizendblad aan de Kamillelaan.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2018)

Rob Ellermeijer (VVD) wethouder Verkeer en Vervoer neemt in Wijksteunpunt Dignahof de 450 handtekeningen voor de betere OV in Westwijk in ontvangst


'Ik heb in oktober goed geluisterd naar de bewoners' - zegt wethouder Ellermeijer. 'Ik deel de zorgen over het Openbaar Vervoer in de wijken in Amstelveen en in het bijzonder de bereikbaarheid van ouderencentra, gezondheidscentra, zoals Duizendblad, Marne en het ziekenhuis. Daarom ben ik ook enorm verheugd met zoveel handtekeningen. Ik zal deze mede gebruiken in het overleg met de Vervoerregio en Connexxion om aan te geven hoe urgent de wensen van de bewoners zijn. De gesprekken zijn in de eindfase en de handtekeningen zijn daarbij een goede extra steun.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.