Bijgewerkt: 16 juli 2020

Wethouder Koops bezocht KinderRijk

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
16-12-2011

Wethouder welzijn, Jacqueline Koops (CU) bracht op 15 december 2011 een bezoek aan kinderopvangorganisatie KinderRijk. KinderRijk neemt per 1 januari 2012 zes peuterspeelzalen van Cardanus over. Het gaat om Klein Duimpje, Zonnepit, Kinderboom, Koekiemonster, Stampertjes en De Elzekatjes.

kinderrijk Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2008)

Directeur Martijn van der Kroef (l) van KinderRijk en wethouder Jacqueline Koops met de Inkoopovereenkomst 2012 en 2013 Gemeente Amstelveen en KinderRijk Dagopvang BV


Tijdens het bezoek bekrachtigde wethouder Koops de overeenkomst met directeur Martijn van der Kroef van KinderRijk. De kinderopvangorganisatie biedt alle peuters een plek en de leidsters van de zes peuterspeelzalen kunnen hun werk blijven voortzetten.

Wethouder Jacqueline Koops: "KinderRijk neemt het merendeel van de peuterspeelzalen over. Dankzij een goede samenwerking tussen gemeente, Cardanus en KinderRijk kunnen al deze peuters en leidsters overgaan naar KinderRijk. Ik spreek graag mijn waardering uit over het behaalde resultaat."Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.