Bijgewerkt: 3 juni 2020

Wethouder Koops gaat met zwangerschapsverlof

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
12-11-2010

Wethouder Koops gaat vanaf 20 november 2010 met zwangerschapsverlof, haar portefeuille is tijdelijk in handen van wethouders Groot en Raat

Wethouder Jacqueline Koops (ChristenUnie) gaat voor de periode 20 november tot uiterlijk 20 maart 2011 met zwangerschapsverlof. Om haar tijdelijke afwezigheid op te vangen, heeft het college van B en W  besloten om tijdelijk haar portefeuille op te splitsen en in handen te geven van de wethouders Jan-Willem Groot (CDA) en Herbert Raat (VVD).

Wethouders Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Wethouder Jacqueline Koops tijdens de raadsvergadering op 10 november 2010


Wethouder Koops stelt haar portefeuille voor de onderdelen Werk & Inkomen, uitvoering Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Sociale Voorzieningen in handen van wethouder Groot. De onderdelen Gezinsbeleid, Ouderenbeleid, Zorg & Volksgezondheid, Wmo-beleid (welzijn) en Jeugdzorg neemt wethouder Raat over, die nu ook al Jeugd en Onderwijs in zijn portefeuille heeft.

Wethouder Groot heeft ruime ervaring met de beleidsvelden die hij tijdelijk overneemt. Tijdens de vorige collegeperiode had Groot Sociale Zaken en de uitvoering van het Wmo-beleid onder zijn hoede.

Wethouder Koops: “Binnen het college heerst een enorme betrokkenheid en een zeer collegiale sfeer. Ik ben erg tevreden met mijn tijdelijke waarneming. Ik heb er alle vertrouwen in dat beide wethouders zich gedurende mijn zwangerschapsverlof volledig voor mijn portefeuille zullen inzetten.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.