Bijgewerkt: 26 januari 2021

Wijkplatform Oude Dorp nodigt college uit voor B en W vergadering

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
14-11-2014

Vergaderingen van het college van B en W van Amstelveen vinden vanaf eind oktober niet alleen meer in de collegekamer van het raadhuis plaats. Iedere maand gaat het college vergaderen bij een instelling, wijkcentrum, ondernemer of andere organisatie. Op dinsdag 18 november 2014 vergadert het college in het Oude Dorp op uitnodiging van het Wijkplatform Oude Dorp.

Het Oude Dorp is een bijzonder stukje Amstelveen. Naast bewoning en winkels kent het gebied ook een rijk uitgaansaanbod. Op dit moment voert de gemeente gesprekken met bewoners van het oude dorp, ondernemers en horeca om te kijken naar een visie voor de toekomst.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Openlucht jazzfestival in het Oude Dorp van Amstelveen op zondagmiddag 24 augustus 2014


Vorige maand vergaderde het college bij de Olmenhof. Nu, op uitnodiging van het wijkplatform, in het Oude Dorp. Het college bedenkt namelijk niet alleen zelf, waar zij gaat vergaderen. Lokale bedrijven, instellingen of andere organisaties kunnen het college uitnodigen. Het college vergadert via haar normale agenda. Uiteraard neemt het college na de vergadering graag een kijkje in de organisatie, of de buurt. Uitnodigen kan via de website: www.amstelveen.nl bij de knop ‘College vergadert buiten de deur. Ook bij u?’Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.