Bijgewerkt: 6 maart 2021

Winkelgebied Bankrashof onder de loep

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
26-08-2008

Op maandag 25 augustus 2008 vond een inventarisatie van knelpunten plaats op en rond het winkelcentrum Bankrashof. Vertegenwoordigers van de ondernemersvereniging, politie, gemeente, eigenaar en beheer van het winkelcentrum en het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel maakten een uitgebreide rondgang door het winkelgebied. Doel hiervan is het verbeteren van de kwaliteit van het winkelgebied.

Bankrashof  Amstelveen
(Gemeente Amstelveen - 2008)

Rondgang door het winkelgebied Bankrashof


De inventarisatie vindt plaats in het kader van het samenwerkingsverband Keurmerk Veilig Ondernemen. Uiteindelijk moet dit zorgen voor een schoon, heel en veilig winkelgebied. Tijdens de rondgang stond het gezelschap onder andere stil bij uitstraling en veiligheid van het winkelgebied, staat van gebouwen, straatmeubilair en bestrating, en aanwezigheid op zwerfvuil.

Eerder hield het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel enquêtes onder het winkelende publiek en ondernemers. In september vindt ook een vergelijkbare inventarisatie in de avonduren plaats. Uiteindelijk leiden deze stappen tot concrete maatregelen om veiligheid en uitstraling van het winkelgebied te behouden en waarnodig te verbeteren.

Dit traject past binnen het project Veilig Ondernemen Amstelveen. Eerder hebben winkelcentra Stadshart, Middenhoven en Westwijk het Keurmerk Veilig Ondernemen met succes afgerond, als bewijs voor een veilige en schone winkelomgeving.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.