Bijgewerkt: 28 januari 2021

Woningoverval in Amstelveen Westwijk

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
04-09-2019

In de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 september 2019 heeft aan de Godfried Bomanslaan in Amstelveen rond 05.00 uur een gewapende woningoverval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee bewoners bedreigd en korte tijd vastgebonden. Eén slachtoffer is met een lichte hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Kort na het incident is met behulp van de helikopter en speurhonden de zoektocht gestart naar de drie mannelijke verdachten met een donkere huidskleur, die alle drie in het zwart gekleed waren en bivakmutsen droegen.

De drie verdachten zijn mogelijk in een zilverkleurige Volkswagen Polo in de richting van de Amsteldijk gevlucht. Op de Amsteldijk, ter hoogte van de Nesserlaan, werd deze auto enige tijd later zonder personen in het water aangetroffen. De recherche onderzoekt of deze auto bij de woningoverval betrokken is en doet sporenonderzoek.Getuigen. De recherche is gestart met het buurtonderzoek en roept getuigen dringend op om eventuele informatie met hen te delen. Heeft u die bewuste nacht rond 05.00 uur in de omgeving van de Godfried Bomanslaan iets opvallend gezien of gehoord? Dan horen wij dat graag via 0900-8844. Ook als het informatie betreft van voor of na de woningoverval. Anoniem bellen kan via 0800-7000. Ook kunt u het tipformulier invullen. Hier kunt u ook eventuele camera of dashcambeelden uploaden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.