Bijgewerkt: 25 oktober 2020

Zaterdag 20 april inzameling 'oude' winterkleding

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
16-04-2013

Zaterdag 20 april inzameling 'oude' winterkleding door Sam’s kledinginzameling  in de kerken in Amstelveen en Buitenveldert

Heeft u uw winterkleding al opgeruimd? Deze kunt u op zaterdag 20 april 2013 van 9.30 uur tot 12.00 uur inleveren bij een kerk in uw buurt.  Ook zomerkleding en schoeisel (gebruikt maar in goede staat) en huishoudtextiel (dekens, lakens, handdoeken, tafelkleden, gordijnen) is van harte welkom.

Aanleveren in gesloten vuilniszakken, of goed gesloten dozen. Brillen graag apart inleveren. De opbrengst van de verkochte kleding is bestemd voor waterprojecten: het maken van waterputten en het realiseren van waterreservoirs in onder andere Kenia. Inzamelpunten zijn: Augustinuskerk, Heilige Geestkerk, Kruiskerk, Paaskerk, Pelgrimskerk, Roelof Venemaschool aan de Amsterdamseweg 209, Titus Brandsmaparochie en de Urbanuskerk.

Kledingsactie  Amstelveen
(Foto Jan van Dijk - 2013)

Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood zamelt al ruim 45 jaar kleding in


Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood zamelt al ruim 45 jaar kleding in. Met de opbrengst van de verkochte kleding steunt Sam’s Kledingactie de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Momenteel steunen wij onder meer een project in Kenia, waarin ‘droogte cyclus management’ centraal staat.

Samen met lokale partners zorgen wij ervoor, dat de mensen minder kwetsbaar worden in periodes van droogte door het maken van waterputten, of het realiseren van waterreservoirs. Zo hoeft droogte niet altijd tot een ramp te leiden! Op www.samskledingactie.nl vindt u informatie over alle gesteunde projecten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.