Bijgewerkt: 3 juni 2020

Zingen, dansen en acteren in Amstelveen!

Nieuws -> Informatief

Bron: Frank van der Steen
15-11-2011

Al enkele jaren geeft FanWork musicallessen in Cultureel centrum ꞌt Griffioen in Amstelveen (Uilenstede). Inmiddels volgen 80 jongens en meiden in hun eigen leeftijdscategorie lessen in zang, spel en dans. Merel (10 jaar) en Evita (9 jaar) zitten al enige tijd bij FanWork op musicalles en hebben het fantastisch naar hun zin;

“Ik vind acteren het leukst, je kunt dan iemand anders zijn en lekker gek doen,” aldus Merel. “Het leukste liedje dat we doen is Go, go, go Joseph,” aldus Evita.  Evita wil later binnenhuisarchitect of musicalster worden en Merel droomt ervan om filmster of Amazone te worden.  Merel en Evita zijn ingedeeld in de leeftijdsgroep van 9 t/m 11 jaar en krijgen iedere week 2 uur les.

De lessen worden gegeven door jonge en professionele docenten uit het musicalvak. Met een speciaal leerlingvolgsysteem wordt bij ieder kind het onderste uit de kan gehaald. Aan het einde van het schooljaar is er een optreden in een groot theater in de buurt. Jongens en meiden die ook graag lessen bij FanWork willen volgen kunnen begin december instromen. Meer informatie www.fanworkmusicals.nl  of 030 – 686 69 11.

Merel en Evita

Merel woont in Duivendrecht en komt iedere zaterdag trouw naar ‘t Griffioen. Evita woont in Amstelveen. Op de vraag wat de leukste musical is die ze ooit hebben gezien antwoorden ze;  Merel: ” Sleeping beauty” en Evita:  “K3 in dromenland”. Mary Poppins vonden de meiden ook erg leuk!

Merel Amstelveen
(Foto FanWork - 2011)

Merel en Evita


Musical Factory

Het traject waar Merel en Evita aan meedoen noemt FanWork de Musical Factory. Dit is een lestraject, waarin iedereen tussen de 6 en 21 jaar musicalles kan volgen. Wekelijks krijgen de jongens en meiden les in dans, zang en drama. Kinderen van 6 t/m 8 krijgen 1,5 uur les op woensdagmiddag en jongeren van  9 t/m 21 jaar 2 uur krijgen in diverse leeftijdscategorieën les op zaterdagmiddag.

De docenten zijn professioneel, opgeleid en hebben in professionele voorstellingen gestaan. Het docententeam van FanWork bestaat uit vele bekende musicalnamen. De allergrootste talenten van FanWork worden benaderd voor de Talenten Classes van FanWork in Amsterdam.

Deze lessen worden gegeven in de studio’s van de Frank Sanders Akademie. Tevens zijn er doorgroeimogelijkheden naar de productiegroep. Naast dat musicalles goed is voor zang-, spel- en danskwaliteiten bevordert het ook zeker de sociale ontwikkeling. Aan het einde van het schooljaar geven alle groepen een knallende show in een groot theater om iedereen te laten zien wat ze hebben geleerd. Meer informatie over FanWork en haar Musical Factory vind je op www.fanworkmusicals.nl  of 030-686 69 11.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.