Bijgewerkt: 26 mei 2024

Poelster schaatsseizoen - 2007

Foto's -> Sport -> Schaatsen

Poelster schaatsseizoen
(Foto Poelster - 2006)

Poelster jeugd op het ijs

De Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster organiseerde op vrijdag 28 september 2007 vanaf 20:00 uur haar traditionele openingsavond in het clubhuis aan de Doorweg te Amstelveen. Op woensdag 3 oktober werd de Jaap Edenbaan in Amsterdam namelijk weer feestelijk geopend en kon het schaatsseizoen weer beginnen.

Tijdens de openingsavond werd informatie verstrekt over het komende schaatsseizoen, kon je je nog opgeven en werd door De Haan Wielersport een clinic over (race)fiets onderhoud verzorgd. Naast informatie over het winterklaar maken van je geliefde snelheidsros, werd er de eerste Berenburger van de winter gedronken met de oude schaatsmaatjes.

Maar er kon deze winter niet alleen op de Jaap Edenbaan geschaatst worden. In december en januari verzorgde A.S.V. De Poelster weer samen met de winkeliersvereniging de gezellige ijsbaan op het Stadshart.

Je kunt beter “niet over een nacht ijs gaan” en daarom bood A.S.V. De Poelster haar leden (van 5 tot 80 jaar) op de Jaap Edenbaan in Amsterdam schaatslessen voor jeugd van 5 - 12 jaar, wedstrijdtrainingen voor jeugd (vanaf 12 jaar), senioren en veteranen en ook recreatieschaatsen.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Sport