Bijgewerkt: 1 februari 2023

Laatste Jamsessie - 2011

Foto's -> Gebeurtenissen -> P60

Laatste Jamsessie
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Voorlopig de laatste jamsessie in P60

Op donderdagavond 7 juli 2011 werd er in het Poppodium P60 een laatste Jamsessie aangeboden door drummer Steven Leijen, basgitarist Joop Schouten en gitarist Axe Hessel. Ruim vijf jaar waren zij de vaste sessieband. Daniëlle van der Steen van P60 huldigde de drie voormannen met hun inzet, muzikaliteit en inspiratie.

Er werd samengespeeld bij goede opkomst van enthousiaste muzikanten. Vrij improviseren en spelen over de beste jamsessie-backline van de regio kenmerkten de sfeer. Als broedplaats voor jong en oud door ontmoetingen,  waarmee je je muziek kan verbeteren. Uniek in de regio, door laagdrempeligheid en kwaliteit voor en door muzikanten, voorziet de sessie duidelijk in een behoefte.

jamsessie Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Vlnr.: Basgitarist Joop Schouten, gitarist Axe Hessel, Daniëlle van der Steen van P60 en drummer Steven Leijen in het P60 café tijdens de laatste Jamsessie


Jammen stimuleert mixen en dwarsverbanden. De contacten van beroepsmusici, amateurmusici en muziekschoolleerlingen op het P-60 podium dagen uit tot muzikale verrassingen. Vermeldenswaard verder de aanwezigheid van gitaardocent Regien Gorter van de Muziekschool en wethouder Herbert Raat. Het Jamsessie-concept blijkt goed te passen in het cultureel en jongeren beleid van Amstelveen.

jamsessie Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Het is heerlijk jammen samen


jamsessie Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Steven Leijen op drums


jamsessie Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Axe Hessel op de sologitaar


Iedereen bedankt voor passie, muziek en gezelligheid. Nieuwsgierig hoe in het nieuwe seizoen aan de Jamsessie vorm wordt gegeven? Hou de agenda van P60 in de gaten: www.p60.nl

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen