Bijgewerkt: 21 juli 2024

Koningsdag - 2014

Foto's -> Gebeurtenissen -> Koningsdag

Koningsdag
(Bron Gemeente Amstelveen - 2014)

Het logo van de Koningsdag 2014 in Amstelveen

Bron: Gemeente Amstelveen - 23-01-2014
Op donderdagochtend 23 januari 2014 heeft burgemeester Fred de Graaf het logo voor Koningsdag onthuld in de Muziek- en Dansschool in het bijzijn van inwoners en ondernemers van het Stadshart. Daarna sneden Cor Aarts en Sanne de Matter van Amstelveen Oranje de Koningstaart aan.

Burgemeester De Graaf: “Dit jaar beleeft Amstelveen samen met de gemeente Graft-De Rijp de primeur van Koningsdag. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zullen Koningsdag op zaterdag 26 april 2014 in Amstelveen meevieren. Het gaat een fantastische dag worden. We zijn samen met Amstelveen Oranje druk bezig met de voorbereidingen. Het logo ziet er strak en feestelijk uit en is goed te gebruiken. Ook in volgende jaren.” Het logo zal in alle publicaties en middelen van en over Koningsdag terugkomen. Met de introductie van het logo vindt tegelijkertijd de aftrap plaats voor alle activiteiten die gaan plaatsvinden in de aanloop naar Koningsdag.

koningsdag Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2014)

Sanne de Matter bestuurslid, Cor Aarts voorzitter van de Stichting Amstelveen Oranje en burgemeester Fred de Graaf openen de doos van de Koningstaart in de Muziek- en Dansschool Amstelveen


dit kan niet meer maar was destijds mogelijk
De komende weken zullen er diverse feestelijke activiteiten plaatsvinden. Meer informatie over de activiteiten en het gebruik van het logo is te vinden op www.amstelveen.nl/koningsdag, of stuur een e-mail naar koningsdag@amstelveen.nl. De eerste winkeliers gaan al aan de slag met logo.

Koningsdag is een unieke gebeurtenis voor Amstelveen. De traditionele Koninginnedagen in Amstelveen zijn altijd een groot fees,t waar velen actief aan meedoen. De dag verbindt grote groepen mensen uit vrijwel alle wijken en buurten. Koningsdag wordt een prachtige feestdag voor en door Amstelveners. Net als andere jaren worden het programma en de route pas bekend gemaakt tijdens een gemeenschappelijke persconferentie van Graft-De Rijp en Amstelveen op het provinciehuis in Haarlem. Deze persconferentie vindt naar verwachting plaats eind maart/begin april 2014.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen