Bijgewerkt: 29 mei 2023

OC De Meent
en Waardhuizen - 2014

Foto's -> Gebeurtenissen -> Wijkcentra

OC De Meent  en Waardhuizen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2014)

Burgemeester Van 't Veld in De Meent

Maandag 17 november 2014 bezocht burgemeester Mirjam van 't Veld de wijken Waardhuizen en Middenhoven. Door de wijkbezoeken wil burgemeester Van ’t Veld bereiken, dat zij weet wat er speelt in de wijken. Ook is het een goed moment om met veel betrokken wijkbewoners kennis te maken. De wijken kiezen zelf de manier, hoe ze het wijkbezoek in willen richten.

Het wijkbezoek aan Waardhuizen/Middenhoven startte in ontmoetingscentrum De Meent. Daar werd door de heer Lex Bomgaars, voorzitter van het wijkplatform, informatie gegeven over de wijk. De heer Jan Willem Meij, beheerder van ontmoetingscentrum De Meent, vertelde over de functie en de activiteiten in De Meent. Daarna kwamen er 15 sprekers uit de wijken aan bod om hun verhaal te doen aan de burgemeester.

Burgemeester Van ’t Veld zal de opmerkingen van de sprekers binnen de gemeente bespreken en het resultaat terugkoppelen aan de inwoners van de wijk. Na de sprekers volgde een rit op een duo fiets naar winkelcentrum Waardhuizen. Hier bezocht de burgemeester enkele ondernemers. Als afsluiting werd een drankje gedronken in de ontmoetingsruimte van de Meent.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2014)

Burgemeester Van 't Veld rijdt in een duo fiets naar het winkelcentrum van Waardhuizen


Burgemeester Van ’t Veld was onder de indruk van het programma en blij om zoveel aanwezigen te kunnen ontmoeten. “Fijn, dat er zoveel tevreden wijkbewoners zijn en fantastisch, dat wijkcentrum De Meent zo actief is en zoveel vrijwilligers heeft. Dit moeten we koesteren, de goede dingen moeten behouden blijven.” Vandaag bezoekt de burgemeester de wijken Bankras en Kostverloren. De komende maanden volgen de andere wijken. Voor het overzicht van de bezoeken zie www.amstelveen.nl/burgemeester.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen