Bijgewerkt: 15 april 2024

Decemberkraszegel - 2007

Foto's -> Sport -> Schaatsen

Decemberkraszegel
Amstelveenweb.com collectie - 2007

De presentator van de show Hans van den Bos met een nieuwe postzegel

Op donderdagochtend 22 november 2007 werd de nieuwe postzegel van TNT Post gepresenteerd aan het publiek in Amstelveen. TNT Post en De Lotto hebben een unieke postzegel gecreëerd: de Decemberkraszegel. Dus net als met de Krasloten is het nu mogelijk, om geldprijzen te winnen tussen € 50,- en € 50.000,-.

Op ieder velletje Decemberkraszegels staat een gelukscode. Op iedere kraszegel is een kraslaagje aangebracht. Na ontvangst van de wenskaart krast de ontvanger het kraslaagje open en ziet meteen of er een prijs is gewonnen. Hierna neemt de ontvanger contact op met de verstuurder van de kaart.

De prijs kan worden geïnd doordat de verzender en ontvanger het postzegelvel en de winnende Decemberkraszegel gezamenlijk toesturen aan de Lotto. Voor prijzen boven de 450 euro moeten de verzender en ontvanger de prijs gezamenlijk ophalen bij De Lotto. Dit zorgt voor een extra feestelijk contactmoment tussen de verzender en de ontvanger van kerst- en nieuwjaarskaarten.

Ook de 'gewone' kerstzegels zijn te verkrijgen, dus zonder kraslotje. De frankeerwaarde van beide zegels is 29 eurocent. Een vel decemberzegels heeft 20 zegels en kost € 5,80. De Decemberkraszegels kosten € 5,80 plus 3 euro inleg. Voor deze 3 euro inleg heeft  u 20 keer kans op een mooie prijs. De prijzen van de Decemberkraszegels zijn te innen tot en met 31 december 2008.

Bij ieder vel zijn tips voor het gebruik van deze speciale postzegels bijgevoegd. De Decemberkraszegels zijn uitgebracht in samenwerking met De Lotto. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen zoals de Nierstichting Nederland, het Oranje Fonds en het World Food Programme.

Foto Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Voorbereiding ijsbaan

Presentatie
TNT Post heeft een hoop geld geïnvesteerd in de presentatie, want zelfs een kunstijsbaan werd opgebouwd in het Stadshart van Amstelveen en met gratis snoep en warme drankjes waren de mensen naar de happening gelokt.

Petra en Geert Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Petra Kagchelland en Geert Hoes op het kunstijs


Petra Kagchelland (van Onderweg naar Morgen) en Geert Hoes (van Goede Tijden Slechte Tijden) werden ingehuurd om met een ijskrabber de deklaag van de zegel te krabben, want de naam van de actie was: “Sterren krassen op het ijs!”.

Petra en Geert Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Petra en Geert aan het werk


Meisjes in TNT Post jasjes liepen na de presentatie op het Stadsplein rond met een kunstige oranje brievenbus in hun nek, om gratis kerstkaarten aan het publiek te verstrekken. Na het invullen van een adres konden de mensen de kaart direct in de brievenbus gooien.

De kunststof schaatsbaan was nog tot 21 uur open en iedereen kon er gratis gebruik van maken. TNT Post zorgde ook voor de schaatsen en voor de warme drankjes.

Kerstzegels Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Het kraswerk is klaar


Kerstzegels Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Meisjes met de 'Ik wens je...' brievenbussen


Over TNT Post
TNT Post verwerkt dagelijks 16 miljoen poststukken (waarvan 350.000 pakketten) met ruim 7,6 miljoen bestemmingen in Nederland. Het bedrijf verbreedt daarnaast zijn horizon internationaal door middel van acquisities in Europa en Azië.

Kerstzegels Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Drie zegels


Van groeiend belang zijn diensten die elektronische data omzetten in fysieke post. TNT Post is in de eerste plaats actief op het gebied van post: collectie, sortering, transport en aflevering van brieven en pakketten. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in data- en documentdiensten, direct mail, e-commerce en internationale post. TNT Post heeft zo'n 58.000 mensen in dienst in Nederland.

De omzet over de eerste helft van 2007 bedroeg 2.081 miljard euro. TNT Post is onderdeel van TNT N.V. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Sport