Bijgewerkt: 5 juni 2023

MOC Lindelaan
Afscheid Dorien Mijksenaar - 2017

Foto's -> Gebeurtenissen -> Wijkcentra

MOC LindelaanAfscheid Dorien Mijksenaar
(Bron Stichting Buurtkamer - 2017)

Dorien Mijksenaar tijdens haar afscheid van de medewerkers en vrijwilligers van de groepen Taalrijk en Taalvaardig in het MOC-gebouw

Dorien Mijksenaar (1937), activiteitencoördinator van de Buurtkamer, neemt per 1 maart 2017 afscheid. Bestuur en vrijwilligers Buurtkamer Keizer Karelpark (BKK) nemen binnenkort afscheid van haar. Drie jaar geleden is Dorien gestart met haar werkzaamheden voor de Buurtkamer aan de Lindenlaan 75 (onderdeel van het MOC). Na de verhuizing van de tijdelijke buurtkamerlocatie aan de Van der Hooplaan (ex-Volvogarage) naar het MOC gebouw heeft Dorien met verve haar schouders gezet onder het Bewonersinitiatief (BIG) in Keizer Karelpark.

Op dinsdag 22 februari 2017 kreeg Dorien een geweldig afscheid aangeboden door medewerkers en vrijwilligers van de groepen Taalrijk en Taalvaardig. Zij ontving ter herinnering aan de intensieve samenwerking een mooie fotocollage. In haar afscheidswoordje bedankte Dorien Mijksenaar het bestuur van de Buurtkamer voor de intensieve steun die zij tijdens haar werkzaamheden heeft gekregen. Aan Henny Stolwijk werd een bos bloemen uitgereikt: 'mijn steun en toeverlaat op de achtergrond'. Caron Hanon, wijkcoach van AanZ, werd bedankt voor haar inzet bij het Eigen Kracht Team. Verder werden alle vrijwilligers, waar zij een warme band mee heeft opgebouwd, in de schijnwerpers gezet.

Foto Amstelveen
(Bron Stichting Buurtkamer - 2017)

De fotocollage met de leden van de cursussen Taalrijk en Taalvaardig


Dorien Mijksenaar heeft kans gezien om van de Buurtkamer een kleinschalig centrum voor cultuur, ontmoeting en ontwikkeling te maken, dat 7 dagen in de week open is. Het bestuur heeft twee opvolgers aangesteld. Maaike van Oosterhout is per 1 februari 2017 gestart als sociaal beheerder van de buurtkamer. Maaike zal vijf ochtenden aanwezig zijn. Per 1 maart start Teena Thomas als activiteitencoördinator. Zij is op woensdag en vrijdag werkzaam en bereikbaar.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen