Bijgewerkt: 2 februari 2023

Jacqueline Höcker
stapt uit fractie AVA - 2021

Foto's -> Gebeurtenissen -> Burgemeester en Bestuurders

Jacqueline Höcker stapt uit fractie AVA
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Jacqueline Höcker raadslid van Actief voor Amstelveen tijdens de commissievergadering Burgers en Samenleving op 29 januari 2020

Bron: Actief voor Amstelveen - 13-01-2021

Op woensdag 13 januari 2021 zijn bestuur en fractie van Actief voor Amstelveen overvallen met het nieuws dat raadslid Jacqueline Höcker uit de AVA-fractie is gestapt. Zij heeft intussen aangegeven dat ze als zelfstandig raadslid doorgaat.
Bestuur en fractie van AVA voelen zich overrompeld door deze stap en keuren deze gang van zaken af. Zij beseffen dat binnen elke politieke partij met enige regelmaat verschillen van inzicht kunnen ontstaan. Dat is nu eenmaal onderdeel van het democratisch politieke proces. Maar in goede onderlinge communicatie moet het mogelijk zijn verschillen te overbruggen. Jammer dat mevrouw Höcker niet gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheden om tot oplossing van meningsverschillen te komen en dat zij deze harde en onherroepelijke keuze heeft gemaakt. Het Bestuur van AVA heeft alle vertrouwen in de huidige (resterende) fractie, bestaande uit Michel Becker, raadslid en de burgerleden Gonnie van Rietschoten, Wil Seiffers en Ben Westendorp. Zij blijven zich onvermoeibaar inspannen de inwoners, instellingen en bedrijven in Amstelveen van dienst te zijn, met het motto Horen, Zien en Doen!

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen