Bijgewerkt: 2 februari 2023

Percy de Robles
overleden - 2021

Foto's -> Gebeurtenissen -> Burgemeester en Bestuurders

Percy de Roblesoverleden
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Percy de Robles maakt tijdens de gemeenteraadsvergadering op 12 juni 2019 bekend dat hij onder de naam
Senioren Belangen Amstelveen doorgaat

Bron: Gemeente Amstelveen - 30-04-2021

Percy de Robles, raadslid en fractievoorzitter van Senioren Belangen Amstelveen (SBA) is op donderdag 29 april 2021 overleden -meldt de gemeente Amstelveen in een bericht.
Percy werd als burgerlid beëdigd op 22 april 2014 namens de fractie Ouderen Combinatie Amstelveen (OCA) en was vanaf 28 oktober 2014 lid van de raadscommissie Ruimte, wonen en natuur. Na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 werd hij geïnstalleerd als raadslid van de OCA en was hij tevens fractievoorzitter van de partij. In juni 2019 ging hij door als eenmansfractie Senioren Belangen Amstelveen (SBA).

Wij kenden Percy als een innemend mens en een betrokken en bevlogen raadslid die zich in het bijzonder hard maakte voor de ouderen in Amstelveen. Zo kwam hij met een raadsbreed gesteunde motie om een proef te houden voor gratis openbaar vervoer voor ouderen met een minimum inkomen. Ondanks zijn ziekte bleef hij strijdbaar en zette zich tot het uiterste in om iedere vergadering bij te wonen. Wij gaan hem missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Veerle, hun dochter, familie en vrienden.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen