Bijgewerkt: 25 juni 2022

1-daagse oppascursus voor jongeren

Nieuws -> Informatief

Bron: Irma Vroegop
24-09-2013

Een perfecte bijbaan voor veel jongeren in combinatie met de middelbare school, of een vervolgopleiding. Voor oppassen wordt geen relevante opleiding gevraagd. Mede daardoor worden de jongeren weinig educatieve steuntjes in de rug aangeboden.

Dat is jammer, want oppassers lopen vaak met vragen, of zijn onzeker over de omgang met een specifiek oppaskind. Oppassen is gewoon meer dan TV kijken bij de buren. Irma Vroegop en Linda Peperkoorn spelen hier op in met de 1-daagse oppascursus die zij geven in de herfstvakantie.

Hier leren de jongeren hoe ze veilig oppasadressen kunnen vinden en welke activiteiten geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. Ook wordt er geoefend in het voeren van gesprekken met ouders en wordt er EHBO les gegeven door een gecertificeerde professional. Meer weten? meedoen? Irma Vroegop 06 536 56 440 of www.ikvolgje.nl / http://www.metpepergraag.nl/het-menu/1-daagse-cursus-oppassen/

Geef je op voor 15 oktober 2013. Volg de cursus in de herfstvakantie. 23 oktober en 25 oktober 2013. Stuur een e-mail naar i.vroegop@planet.nl  Vermeld naam, leeftijd, telefoonnummer en locatie voorkeur. (Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.