Bijgewerkt: 3 december 2023

10de editie van de Tattoo, Art en Street Art Conventie in Amsterdam

Nieuws -> Informatief

Bron: Tattoo Expo Crew
23-05-2014

Eindelijk is het dan zover: De nu al 10de editie van de Tattoo, Art en Street Art Conventie in Amsterdam komt er aan! Het grootste Tattoo en Body Art evenement van de Benelux gaat van start op vrijdag 30 mei 2014 en vindt plaats in de RAI te Amsterdam in hal 4 en 5.

De Tattoo, Art en Street Art Conventie is hét toonaangevende internationale evenement van de Benelux op het gebied van tattoo- en body art. Aanwezig zijn vele beroemde tattoo-artiesten uit binnen- en buitenland, waaronder traditionele artiesten uit bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland en Tahiti. Ook graffiti, street art en art zijn ruimschoots te zien op de conventie. Piercing-, skateboard-, kleding- en sieradenstands zijn aanwezig, net als stands met aan rockabilly en tattoo gerelateerde art.

Foto Amstelveen
(Bron Tattoo Expo - 2014)

Flyer van de 10de Tattoo, Art en Street Art Conventie


Tijdens het evenement vinden er diverse shows plaats, zoals optredens van zanger en entertainer Ski King, Burlesque showgirl Xara von den Vielenregen (winnares van de Milaan Burlesque Award 2013) en Johnny Strange met zijn circus sideshow (inclusief zwaardslikken!). Ook zijn er bodypaint demonstraties en worden er verschillende tattoo wedstrijden gehouden. De letterlijk van top tot teen getatoeëerde Magneto zal als Ink Model op de conventie zijn en Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers voor retro haircuts en old school shaves.

Foto Amstelveen
(Bron Tattoo Expo - 2014)

Magneto, een Berlijnse tattoo man met getatoeëerde oogbollen en met een gesplitste tong


De tattoo-artiesten beschilderen tijdens de conventie houten klompen. Aan het einde van de conventie is er een wedstrijd waarbij de mooist ‘getatoeëerde’/beschilderde klompen worden gekozen en zullen alle customized klompen gedoneerd worden aan het goede doel (suggesties en/of hulp natuurlijk altijd welkom)! Met uitzondering van een aantal shows is de conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. U bent van harte welkom! Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie, zoals routebeschrijving op www.tattooexpo.eu

De entreeprijs bedraagt op vrijdag 10,00 euro p.p. en op zaterdag, of zondag 18,00 euro p.p. (kinderen t/m 11 jaar gratis entree – maximaal 1 kind per volwassene en onder eigen toezicht). Weekendpas verkrijgbaar voor 42,00 euro p.p. Openingstijden: Vrijdag 30 mei: 14:00-23:00. Zaterdag 31 mei: 11:00-22:00. Zondag 1 juni: 11:00-20:00.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.