Bijgewerkt: 28 maart 2024

12de editie SBS6 Kerstparade in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Smith Communicatie
12-11-2018

Op zaterdag 22 december 2018 om 17.00 uur gaat de 12de editie van de SBS6 Kerstparade plaatsvinden. Dit jaar aan Stadshart Amstelveen de eer om het jaarlijks terugkerende kerstfestijn te mogen verwelkomen. In aanloop naar de kerstdagen gaat de SBS6 Kerstparade een route door Amstelveen rondom het Stadshart rijden. Een route van twee kilometer wordt omgetoverd tot een kerstsprookje.

De optocht bestaat onder meer uit levende speelgoed acts, een grote kersttrein, verschillende kerstfiguren, dansende elfjes, kerstkoren- en optredens. Het blijft nog een verrassing welke bekende SBS6-gezichten allemaal zijn te zien tijdens de parade. De SBS6 Kerstparade wordt mede mogelijk gemaakt door SBS6, de winkeliersvereniging van Stadshart Amstelveen, en in samenwerking met gemeente Amstelveen. Voor meer informatie zie www.stadshartamstelveen.nl



Kerst betovering. Al sinds 2007 wordt jaarlijks de SBS6 Kerstparade georganiseerd. Wat ooit begon als een bescheiden optocht in Almere is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkend kerstspektakel. Voorgaande jaren deed de parade o.a. Eindhoven, Sittard en Hoofddorp aan. Dit jaar verwelkomt Stadshart Amstelveen voor het eerst dit landelijke evenement. De winkeliersvereniging reageert trots; 'We kunnen niet wachten om de bezoekers te betoveren met deze kerstparade en zijn erg trots dat onze winkeliersvereniging erin is geslaagd om dit evenement naar Amstelveen te halen. Daarnaast kunnen zij tegelijkertijd kennis maken met ons mooie Stadshart, want na de kerstparade zijn veel winkels en horeca geopend tot 21.00 uur. Na de kerstparade kan je nog even nagenieten en de laatste kerstinkopen doen,' - aldus Hans de Groot (voorzitter winkeliersvereniging).



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.