Bijgewerkt: 28 september 2023

2 maart 2020: 70 woorden door stadsdominee Werner Pieterse

Nieuws -> Kerk

Bron: Werner Pieterse
02-03-2020

Mijn plan voor de veertig dagen tot Pasen: Wekelijks een paar Bijbelse woorden om iedere dag tot me door te laten dringen en  op te sturen aan wie ik dacht toen ik ze las.

Met elk goed woord kan iets nieuws beginnen, toch? 

Met ieder die ontvangt, leest, hoort.

 Aan:  staatssecretaris van defensie Drs. Barbara Visser

 'Laat het ja dat je zegt een ja zijn en je nee een nee.'

Foto Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2020)

Zr. Ms. De Zeven Provinciën (F802) is een Nederlands fregat van de De Zeven Provinciënklasse in dienst bij de Nederlandse marine. Het schip is de naamgever van een klasse van vier schepen die in de periode 2002-2005 in dienst zijn genomen. De fregatten van deze klasse zijn Luchtverdedigings- en commandofregatten. Dit schip is het achtste Nederlandse marineschip met de naam De Zeven Provinciën. De schepen zijn vernoemd naar de Zeven Provinciën die de voorloper waren van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden.Mattheus 5:37 [ bergrede ] Nieuwslink: Geen kazerne in Vlissingen | CvdK Zeeland Han Polman | Buitenhof  en Afblazen verhuizing kazerne naar Zeeland konden we jaren geleden zien aankomen

Een paar woorden om even stil te staan in een snelle tijd. Ter inspiratie, om over te peinzen, om op te reageren, door te sturen, wat je wil. 70 woorden verschijnt onregelmatig, maar altijd op maandag. Eerdere edities zijn te vinden op: wernerpieterse.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.