Bijgewerkt: 25 mei 2024

24 uur per dag service van KLM via social media

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
18-07-2011

Klanten kunnen via Facebook, Twitter en Hyves nu 24 uur per dag en zeven dagen per week met KLM in contact treden. KLM is hiermee een van de eerste luchtvaartmaatschappijen die deze service biedt.

Bij KLM zijn social media niet meer weg te denken in het contact met de klant. KLM is al geruime tijd aanwezig op Facebook en Twitter en onlangs kwam daar – specifiek voor de Nederlandse markt - Hyves bij.

KLM Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Een startend vliegtuig van KLM op Schiphol


'Volgers' kunnen er - in Engels en Nederlands - terecht met al hun vragen over hun reizen, zoals bagage, stoelreservering en het omboeken van tickets. Zij krijgen dan binnen één uur antwoord en eventuele problemen worden binnen 24 uur opgelost.

Tot voor kort gebeurde dit tussen 8 uur 's ochtends en 23 uur 's avonds, maar sinds maandag 18 juli 2011 kan men 24 uur per dag altijd en overal contact opnemen met KLM en gebruikmaken van de service die KLM haar klanten biedt via deze kanalen. KLM informeert haar volgers via deze social media ook over het laatste KLM-nieuws en leuke acties.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.