Bijgewerkt: 16 oktober 2024

25ste editie van het Amstelveen Sportgala

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
08-10-2024

Viering van 25 jaar sporthistorie in Amstelveen. Vrijdag 7 februari 2025 organiseert AmstelveenSport een bijzonder jubileum: de 25ste editie van het Amstelveen Sportgala. Deze feestelijke avond vindt plaats op een unieke locatie, de Schouwburg Amstelveen, en belooft een onvergetelijke viering van de sportgeschiedenis van Amstelveen te worden.

Het Amstelveen Sportgala is hét moment, waarop we de sporthelden van Amstelveen in de schijnwerpers zetten. Ook dit jaar worden onze kampioenen gehuldigd, de Sporter en het Talent van het Jaar gekozen, en worden prestigieuze prijzen uitgereikt zoals de Verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs. Daarnaast krijgen coaches en vrijwilligers de erkenning die zij verdienen voor hun onvermoeibare inzet.

Foto Amstelveen
(Foto Bernadette Zevenhuizen - 2024)

Prijswinnaars van het Amstelveen Sportgala 2024

Een avond vol herinneringen, trots en prachtige verhalen. Deze editie is extra bijzonder omdat we samen terugblikken op 25 jaar sport in Amstelveen. We staan stil bij de hoogtepunten, de ontwikkeling van de sportverenigingen en de prestaties die in de afgelopen kwart eeuw zijn neergezet. Om van deze avond een onvergetelijke viering te maken, roepen we sportverenigingen op om hun mooiste sportverhalen met ons te delen.

Sportvereniging van het Jaar 2024 – grijp je kans. Tussen al die prachtige sportverhalen zit ongetwijfeld een parel. Sportverenigingen, grijp deze kans en stuur een inzending in voor de Verenigingsprijs. Wat deed de sportvereniging 25 jaar geleden al, doet het nu nog steeds en wat maakt de vereniging ook vandaag de dag nog steeds zo uniek? Met andere woorden, wat zit er al een kwart eeuw diep in het DNA van jullie club? Met het meest bijzondere verenigingsverhaal maak je kans op de felbegeerde titel Sportvereniging van het Jaar en een geweldige prijs: een cheque van € 2.500 én een indrukwekkende wisselbeker, die een mooie plek verdient in jullie clubhuis.

Aanmelden kampioenen en talenten. Wij zijn trots op onze Amstelveense sportkampioenen. Wij huldigen alle kampioenen en maken de Sporter van het Jaar 2024 bekend tijdens het Amstelveen Sportgala. Kampioenen kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders. Amstelveense talenten verdienen een plek op het podium. Tijdens het Amstelveen Sportgala wordt het Talent van het Jaar 2024 bekend gemaakt. Ken jij een talent, meld deze dan aan.

Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent of vereniging is te vinden op sportgala.amstelveensport.nl Deadline voor inzendingen voor de Talenten en de Verenigingsprijs is vrijdag 15 november 2024. Kampioenen kunnen aangemeld worden tot en met dinsdag 31 december 2024. Samen maken we van de 25ste editie van het Amstelveen Sportgala een onvergetelijke avond vol verhalen, trots en sportieve prestaties. We kijken uit naar jullie inzendingen en verheugen ons erop om samen de rijke sportgeschiedenis van Amstelveen te vieren.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.