Bijgewerkt: 3 juli 2022

2de EnergieOntbijt in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
27-04-2017

Op woensdag 10 mei 2017 organiseert NEWNRG in samenwerking met Duurzaam Elsrijk en de gemeente een tweede EnergieOntbijt. Deze keer in de Stadsdorpkamer van Elsrijk aan de Heemraadschapslaan 100 in Amstelveen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om van 9 tot 11 uur ideeën en initiatieven uit te wisselen op gebied van energiebesparing en opwekking en te bekijken, waar initiatiefnemers en gemeente elkaar hierbij kunnen ondersteunen.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2017)

Tijdens de eerste EnergieOntbijt op 7 april 2017 luisteren de gasten en wethouder Bot (r) naar de verhalen van de sprekers over elektrisch rijden in het gebouw €nergiek aan de Parelvisserslaan 1


Peter Bot (BBA) wethouder Duurzaamheid: 'Het EnergieOntbijt is een heel laagdrempelige manier om u te laten informeren over mogelijkheden om duurzaamer te leven. In twee uur tijd wisselen we ideeën met elkaar uit op gebied van een bepaald thema. Met een broodje in de hand luistert u naar ervaringsdeskundigen en specialisten en kunt u ideeën inbrengen en vragen stellen.

Met als gezamenlijk doel Amstelveen duurzamer te maken. Tijdens dit tweede EnergieOntbijt gaan we in gesprek over wat er gaande is in Amstelveen op gebied van energie besparen en energie opwekken. Uiteenlopende duurzaamheidspartners, waaronder Gideon Goudsmit, Eigen Haard en Eneco krijgen een podium, waarin zij kort vertellen wat zij doen, wat zij Amstelveen te bieden hebben en of zij nog hulp kunnen gebruiken. Ook presenteert het Energieloket zich en krijgt u informatie over ‘het beste idee voor Amstelveen’, een wedstrijd voor initiatieven van Amstelveners in het kader van de campagne ‘Mensen maken Amstelveen’, waarin ook ideeën op gebied van duurzaamheid welkom zijn.' Aanmelden? Wilt u ook meeontbijten en aan het gesprek deelnemen? Meld u aan via thijs@newnrg.nl. U kunt vanaf 08.30 uur inlopen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.