Bijgewerkt: 28 juni 2022

2de Talkshow BV AMSTELVEEN op 27 februari 2017

Nieuws -> Informatief

Bron: Matthijs den Hollander
27-02-2017

Maandag 23 januari 2017 vond de eerste editie plaats van de nieuwe Amstelveense Talk- show BV AMSTELVEEN. De talkshow is een initiatief van directeur ‘Amstelveen Voor Elkaar’ Frans Huissen, Stadsdichter Matthijs den Hollander en sociaal ondernemer Joop Siemers. De talkshow voor live publiek vindt plaats in Grand Café ’t Oude Dorp, op elke laatste maandag van de maand.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Het Grand Café Het Oude Dorp


Op maandag 27 februari 2017 om 17.00 uur vindt de tweede editie plaats van de talkshow BV AMSTELVEEN. Het programma zit barstensvol inspiratie. Samen met Heleen van Ketwich Verschuur - de nieuwe directrice Museum Jan van der Togt - doen we een onthulling over de geschiedenis van Amstelveen. Gelooft u ons, dit wordt een bijzonder moment, daarvan wil je getuige zijn.

Tweede gast is VVD Wethouder Herbert Raat. Hij vertelt alles over zijn passie en plannen voor de overkapping van de A9. Heeft u een vraag voor hem? Stadsdominee Werner Pieterse zet ons met zijn gesproken column aan het denken. In de eerste editie kreeg hij een staande ovatie, dus dat belooft wat. Tevens een muzikale 'hidden secret' en een vooruitblik op woensdag 15 maart.

KOMT ALLEN!! Vandaag dus, 17. 00 uur, Grand-Café Het Oude Dorp, Dorpsstraat 104, Amstelveen. Hartelijke groet, namens BV AMSTELVEEN, stadsdichter Matthijs den HollanderAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.