Bijgewerkt: 30 juni 2022

32 extra parkeerplaatsen in het Oude Dorp van Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
27-05-2014

Maandag 26 mei 2014 zijn de werkzaamheden begonnen om 32 extra parkeerplaatsen te regelen op de locatie, waar nu de skatevoorziening en het basketbalveld liggen in het Oude Dorp van Amstelveen. Het Wijkplatform Oude Dorp heeft begin 2013 aan de gemeente aangegeven, dat de parkeerdruk in het Oude Dorp erg hoog is. Onderzoek van de gemeente wees hetzelfde uit.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De skatebaan in het Oude Dorp in januari 2014


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De skatebaan en het basketbalveld is keurig opgeruimd op 30 mei 2014 en straks kunnen hier de bezoekers hun auto's parkeren


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De Jongeren Ontmoetings Plaats aan de Noordelijke Poeloever bij de parkeerplaatsen van het raadhuis van Amstelveen


In samenspraak met het Wijkplatform Oude Dorp is daarna gezocht naar oplossingen. Dit is ook afgestemd met onder andere het Keizer Karel College en de wijkagent. De direct aanwonenden zijn vorige week met een brief geïnformeerd over de werkzaamheden. De skate- en basketbalvoorziening, aan de oostzijde van het museumtramspoor, zijn begin mei 2014 vervangen door een ‘JOP’ (Jongeren Ontmoetings Plaats’) aan de Noordelijke Poeloever. Nu dit alternatief voor de jongeren gereed is, kon de aanleg van de parkeerplaatsen beginnen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.