Bijgewerkt: 12 juni 2024

36-jarige man uit Amstelveen levenloos langs het Brettenpad

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
10-04-2014

Amsterdam - In het water langs het Brettenpad vonden voorbijgangers maandagochtend 7 april 2014 een lichaam van een man. De recherche doet onderzoek. Voorbijgangers vonden de man drijvend in het water en waarschuwden de hulpdiensten. Omdat toen al duidelijk was, dat het slachtoffer overleden was, is het lichaam uit het water gehaald door een politieduikteam om eventuele sporen niet te vernietigen.


Grotere kaart weergeven


Wat er precies met de man gebeurd is, is nog niet duidelijk.; de recherche houdt rekening met meerdere scenario's. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Het rechercheteam raadpleegt de landelijke database vermiste personen en probeert via vingerafdrukken, of DNA achter de identiteit van de man te komen.

Update 10 april 2014:

De identiteit van de man die maandagochtend 7 april 2014 levenloos werd aangetroffen in het water langs het Brettenpad is bekend. Het gaat om een 36-jarige man die woonachtig was in Amsterdam en Amstelveen. De politie gaat niet uit van een misdrijf.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.