Bijgewerkt: 2 december 2023

3de Diensten- en klussenveiling in De Meent

Nieuws -> Informatief

Bron: Anne Marie van Leent
13-10-2014

Op zaterdag 25 oktober 2014 vindt in ontmoetingscentrum De Meent voor de derde keer de 'Diensten- en klussenveiling' plaats. Dit keer voor de inwoners van Amstelveen Zuid. De veilingmeester zal ervoor zorgen, dat een onderlinge uitwisseling kan plaatsvinden van diensten en klussen die zijn blijven liggen en door een wijkgenoot kunnen worden opgepakt. Je kan daarbij denken aan het opruimen van een kamer, het winter klaar maken van je tuin, het repareren van een koelkast.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Ontmoetingscentrum 'De Meent'


Maar ook het doen van een boodschap, het maken van een website, het leren maken van kaarten, het oplossen van een computerprobleem, conversatiegesprekken in het Frans, Spaans, Engels en meer. Al deze klussen en nog veel meer kan op de veiling worden ingebracht. De inschrijfformulieren om je dienst, of klus aan te melden liggen voor je klaar in De Meent. Wij verwachten, dat de veiling net als de andere keren een flink aantal deals zal opleveren en ook zal leiden tot meer contacten in de wijken.

Ook als je geen dienst, of klus hebt aan te bieden, ben je van harte welkom. De praktijk heeft namelijk uitgewezen, dat tijdens de veiling de aanwezigen spontaan iets voor elkaar willen gaan doen. En daarover gaat het op deze veiling. Als je niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn op de veiling, maar wel een dienst, of klus hebt die je door een ander wil laten uitvoeren dan kan je je vraag om hulp ook kwijt op het online platform www.croqqer.com . Wellicht, dat je klus dan toch kan worden opgepakt en uitgevoerd. Heb je nog vragen dan kun je e-mailen, of bellen met Anne Marie van Leent, annemarie.van.leent@xs4all.nl  of 06 1521 9359.

Woon je in Amstelveen Zuid dan ben je van harte welkom op zaterdag 25 oktober 2014 in De Meent. Op het laatste moment nog inschrijven? Dat kan voorafgaand aan de veiling vanaf 14.30 uur. De aanvang van de veiling is om 15.00 uur. Jij komt toch ook? Adres: De Meent, Orion 3 Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.