Bijgewerkt: 4 december 2022

50 exclusieve standhouders op de antiekmarkt in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: A. Siedsma
26-09-2011

Koopzondag 2 oktober 2011 met brocante, boeken en kunst in Amstelveen

Op koopzondag 2 oktober 2011 etaleren en presenteren van 11-17 uur ruim vijftig exclusieve standhouders een schitterende collectie antiek, brocante, boeken en kunst op de mooie locatie Rembrandtweg in centrum Amstelveen. Veel brocante en kunstliefhebbers, maar ook boekensnuffelaars kunnen op deze markt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn!

antiekmarkt Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Antiekmarkt in Amstelveen


Er is van alles top deze markt e vinden: van klein zilverwerk tot Schots en Engels antiek, schilderijen, glaswerk, sieraden van zeep, kleinste snuisterijen, vintage, prenten, antiquarische boeken, KLM-huisjes en andere verzamelobjecten uit Grootmoeders Tijd, enz. Voor lunchroom Koppen bij de oversteek van Binnenhof naar Buitenhof is een stand, waar alle uitgegeven nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en oude Schoolplaten zijn te bewonderen.

Tevens kunnen op deze stand tientallen plaatjesalbums worden ingekeken, gekocht of getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden verzamelwaar mee naar deze stand te nemen om de waarde er van te vernemen of het materiaal te verkopen. Als de nazomer op deze koopzondag in Amstelveen ook nog wil meewerken, wordt het een prachtig evenement, waar veel bezoekers graag naar toe zullen gaan. De toegang is gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.