Bijgewerkt: 7 december 2022

60 jaar gehuwde echtparen op de koffie bij de burgemeester

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen / Amstelveenweb
20-08-2014

Op woensdagochtend 20 augustus 2014 ontving Mirjam van 't Veld burgemeester van Amstelveen om 11.00 uur twee jubilerende echtparen op haar werkkamer. Het gaat om het echtpaar De Reuver-Peijters, dat 60 jaar getrouwd is en het echtpaar Hissinck-Van Gool, dat ook 60 jaar is getrouwd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Mirjam van 't Veld burgemeester van Amstelveen aan de koffie met de 60 jaar geleden getrouwde echtparen


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Mevrouw Hissinck-Van Gool kijkt liefdevol naar haar echtgenoot de heer Hissinck


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De heer Reuver smikkelt van zijn taart terwijl mevrouw Reuver-Peijters een onderonsje heeft met haar dochter


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De jubilerende echtparen hebben een erg leuke tijd bij de burgemeester


Beide heren bleken ooit bij de marine te zijn geweest. Door zijn werk bij de KLM was Hissinck uit Hilversum naar Amstelveen gekomen. Piet de Reuver, familie van de bekende zangeres Annie de Reuver, bleek in Hilversum te zijn geboren. “Annie komt uit de boerentak in de familie, ik uit die van mensen in de bouw”, wist De Reuver te vertellen. Hij werkte onder meer bij De Jong Torenbouw, die destijds onder meer de flats aan de Meander neerzette. Bouwkranen, was zijn specialiteit. Hij zat ook in de buitendienst van een ander bedrijf in die sector.(bron tekst Johan Th. Bos)


Het ontvangen van de bruidsparen op het raadhuis is een nieuw initiatief van de burgemeester. Zij ontvangt de jubilarissen in haar eigen werkkamer, waar de echtparen tesamen met hun familie worden getrakteerd op koffie of thee en gebak.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.