Bijgewerkt: 29 november 2022

6de Muziekconcours van Muziek- en Dansschool Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Muziek- en Dansschool Amstelveen
12-06-2017

In 2017 organiseert Muziek- en Dansschool Amstelveen het 6de Muziekconcours Amstelveen voor alle violisten, cellisten tot en met 13 jaar en pianisten tot en met 18 jaar die les hebben in de Randstad (op een muziekschool, of privé). Doel van het concours is het enthousiasme van jonge musici te vergroten en hen te motiveren zich verder te ontwikkelen. Ook het juryrapport is erop gericht om de ontwikkeling van de jonge musicus te stimuleren. En van eervolle vermeldingen tot en met de 1e prijs is er voor elke deelnemer een prijs.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De viool is een houten snaarinstrument in de vioolfamilie


Hou je van piano, viool- of cellospelen en treed je graag op? Download hier meer informatie over het viool- en celloconcours , het inschrijfformulier, de literatuurlijst cello of de literatuurlijst viool. Wil je meedoen met piano? Download hier meer informatie over het pianoconcours (inclusief literatuurlijst), en het inschrijfformulier.

Het concours is voor alle fans en publiek gratis toegankelijk en vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 tussen 10.00 en 17.00 uur in de Zonnesteinzaal van Muziek- en Dansschool Amstelveen, Stadsplein 99.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.