Bijgewerkt: 23 maart 2023

70 woorden door stadsdominee Pieterse op week 50-2020

Nieuws -> Kerk

Bron: Werner Pieterse
07-12-2020

'Een goed boek kopen en lezen (liever nog: een gedichten bundel!), een wandeling maken met iemand die je liever niet wilt spreken (mag ook jezelf zijn), een brief schrijven (met vulpen en inkt die je koopt en niet bestelt), een oud verhaal hardop lezen voor jezelf of een ander (mag uit de Bijbel) en Bach luisteren.

Eindelijk eens zonder onderbreking, helemaal.
En dan niets anders doen dan luisteren en wachten.'

Foto Amstelveen
J. S. Bach - Wachet auf, ruft uns die Stimme - BWV 140 J.S. Bach - Magnificat in E flat major - BWV 243a  J.S. Bach - Wachet! betet! betet! wachet! - BWV 70 a

Een paar woorden om even stil te staan in een snelle tijd. Ter inspiratie, om over te peinzen, om op te reageren, door te sturen, wat je wil. 70 woorden verschijnt onregelmatig, maar altijd op maandag. Eerdere edities zijn te vinden op: www.wernerpieterse.nl Werner Pieterse is stadsdominee in Amstelveen en predikant in de Amstelveense Paaskerk. In deze adventstijd zijn de 70-woorden - en meer - ook te vinden in de Adventskalender van de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.