Bijgewerkt: 1 december 2022

ABN AMRO bankmedewerkers met senioren naar de film

Nieuws -> Sociaal

Bron: Eveline van der Stuyt
21-02-2013

Op dinsdag 26 februari 2013 nemen medewerkers van ABN AMRO Amsterdam een gezelschap ouderen uit Amsterdam en Amstelveen mee uit naar de film. In een speciaal hiervoor gereserveerde filmzaal in Filmmuseum EYE wordt de film African Queen vertoond.

Het uitje wordt in samenwerking met Stichting Vier het Leven georganiseerd. De vrijwilligers halen de senioren van huis op, bezoeken samen de film, genieten gezamenlijk van een broodje en drankje en brengen hun gasten weer thuis.

ABN AMRO

Een enthousiaste groep medewerkers van de ABN AMRO zet zich vrijwillig in om het voor 40 ouderen mogelijk te maken dit uitje mee te beleven. Organisator Corrina Schoordijk van ABN AMRO Foundation: “Wij stimuleren medewerkers om zich als vrijwilliger in te zetten voor maatschappelijke projecten.” De ABN AMRO Foundation levert daarnaast ook een financiële bijdrage in de organisatiekosten van het uitje, waardoor de kosten voor de ouderen laag kunnen blijven.Stichting Vier Het Leven

Dit uitje komt tot stand door een samenwerking tussen ABN AMRO Foundation en Stichting Vier het Leven. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Stichting Vier Het Leven theater-, concert- en filmbezoeken voor senioren die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Vier Het Leven regelt de entreekaarten, consumpties, het vervoer en prettig gezelschap. Het doel is een heerlijke avond uit waar men naar uitkijkt en nog lang van nageniet.

Ouderen die eens een voorstelling met Vier het Leven willen bijwonen, kunnen het programma aanvragen op telefoonnummer 035 5245156. Het programma is ook te vinden op de website www.4hetleven.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.