Bijgewerkt: 22 februari 2024

AI Bloemist voor een betekenisvol Valentijnscadeau

Nieuws ->

Bron: Bloemenbureau Holland
08-02-2024

'Stelt persoonlijke boeketten samen op basis van de symboliek van bloemen'. Valentijnsdag staat voor de deur, dé dag waarop je jouw liefje, moeder of geheime liefde extra wil verwennen. Natuurlijk is een romantisch etentje of een doosje bonbons hartstikke lief, maar laten we eerlijk zijn: een beetje cliché, niet? Dit jaar is het tijd om indruk te maken met een op maat gemaakt cadeau.

Goed nieuws! Bloemenbureau Holland speelt volledig in op de groeiende AI-trend en introduceert de allereerste AI Bloemist. Een gratis tool die vanuit de symboliek van bloemen een persoonlijk boeket samenstelt, passend bij de karaktereigenschappen van jouw valentijn. Vervolgens kun je het boeket bij de lokale bloemist laten maken. Weg met de clichés, tijd om de rijkheid van bloemen volledig te benutten. Laat de bloemen spreken.

Een schot in de roos, of.. Uit onderzoek blijkt dat jongeren een gewone bos bloemen niet speciaal genoeg vinden om te geven met Valentijnsdag. Een gemiste kans volgens Bloemenbureau Holland; bloemen hebben juist de kracht om iemands persoonlijkheid te symboliseren. De AI Bloemist is de eerste tool die met behulp van AI een boeket samenstelt met een diepere, persoonlijke betekenis. Vul de unieke eigenschappen in van je partner of crush en laat je verrassen door een prachtig, op maat gemaakt boeket. Is je valentijn stoer, elegant of speels? De AI Bloemist weet precies welke bloemen de juiste match zijn. Elke bloem in dit meesterwerk vertegenwoordigt met haar betekenis een eigenschap die jullie relatie op magische wijze vastlegt. Een schot in de roos, dus. Of in de lelie, tulp, anjer

Foto Amstelveen
(Foto AI Bloemist - 2024)

Het door AI gegenereerde boeket met gerbera's, rozen en anjers

Breng je boeket tot leven. Leuk zo’n AI Bloemist, maar hoe tof dat je je Valentijn ook daadwerkelijk kunt verrassen met dit originele boeket? Nadat je op maat gemaakte boeket is samengesteld, ontvang je een lijstje met de specifieke bloemen die in je unieke boeket horen. Ga met deze lijst naar de lokale bloemist, die vervolgens je persoonlijke boeket tot leven brengt. Et voilà! Liever online bestellen? Dat kan ook gewoon via de tool. Je boeket mét kaartje wordt dan binnen 1 dag bij je crush thuisbezorgd. Oeps, last-minute je valentijnscadeau regelen? Als je het boeket op Valentijnsdag vóór 14.00 uur besteld, heb je het dezelfde dag nog in huis.

Liefs, je Valentijn. En dat is nog niet alles: bij een mooie bos bloemen hoort natuurlijk ook een lief kaartje. Naast de bloemenlijst, genereert de AI Bloemist ook een persoonlijke boodschap die je aan het boeket kan toevoegen. Zo weet je geliefde waarom deze bloemencombinatie bij zijn/haar/hun eigenschappen past. En niet geheel onbelangrijk, de tool kent verschillende schrijfstijlen zodat jij je Valentijn ook nog eens kunt verrassen met een Shakespeare waardige tekst. Zo maak je pas écht indruk. De AI Bloemist gebruik je hier.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.