Bijgewerkt: 25 juni 2022

AM Groep sluit project maand mei af

Nieuws -> Informatief

Bron: AM Groep
24-05-2013

In 2013 bestaat de AM Groep 40 jaar en gekoppeld hieraan wordt elke maand, onder de naam AM Doet!, een vrijwilligersproject uitgevoerd. In mei stond de Voedselbank Haarlemmermeer centraal.

In totaal werden er drie inzamelingsacties gehouden, te weten; bij AM Groep, bij het distributiecentrum van C&A in Lisse én bij een supermarkt in de regio. In totaal zijn 83 volle kratten houdbaar voedsel ingezameld. Daarnaast werd er ook nog een bedrag ingezameld.

Inzamelactie Amstelveen
(Foto AM Groep - 2013)

De ingezamelde voedsel wordt gesorteerd


Op donderdag 23 mei 2013 werd deze actie op een bijzondere manier afgesloten. Medewerkers van AM Groep hebben voor de Voedselbank alle ingezamelde voedsel gesorteerd en ter afsluiting werd er aan de vrijwilligers van de Voedselbank een door medewerkers van AM Groep zelf gemaakt koud buffet aangeboden. Kortom een groot succes!

AM Groep?

De AM Groep richt zich op werkgevers in de regio Amstelland en Meerlanden. Ze bieden personeel, maar voeren ook werk uit. Hun medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, maar kunnen -nadat ze ze ontwikkeld en getraind hebben- uitstekend functioneren.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.