Bijgewerkt: 2 maart 2024

ANNA Amstelveen gaat weer live vanaf 9 september 2020

Nieuws -> Ontspanning

Bron: ANNA Amstelveen
01-09-2020

Agenda ANNA – september 2020. ANNA Amstelveen gaat weer live. Op woensdag een afwisselend cultureel programma, in elk geval om de week, in de voormalige kerk in hartje Amstelveen. Vanaf oktober zal ook de singer songwriter Sunday weer starten.

MUZIEK. Woensdag 9 september 2020. Wojtek Justyna TreeOh! De energieke internationale band combineert funk, pop en jazz, en gebruikt kleuren en ritmes van wereldmuziek. Met het debuutalbum “Definitely Something” (2015) toerden ze door Europa en traden op in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Delft Jazz Festival, State-X New Forms, Bevrijdingsfestival (NL), Jazzmeile Thüringen, Jazzahead! (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL). ANNA Amstelveen, Amsterdamseweg 22. Kaarten: reserveren@tpodium.net, € 10,-, Inloop 20:00 uur. Aanvang: 20:30 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Het ANNA kunst- en cultuurcentrum in Amstelveen


Woensdag 23 september 2020. Benjamin Herman in een bijzondere Kwintet Formatie. Herman speelde op zijn 13de al op het profclubcircuit op zijn saxofoon. Zijn faam verspreidde zich buiten de jazzkringen in de jaren negentig toen hij het baanbrekende ensemble New Cool Collective oprichtte. Zijn optredens zijn sterk beïnvloed door dansvloerjazz, surf- en punkmuziek, free jazz en traditionele muziek van over de hele wereld.

Tegenwoordig is Benjamin Herman een van de meest originele en productieve jazzmuzikanten in Nederland die invloeden buiten de jazzwereld onderzoekt. Na het starten van zijn eigen platenlabel ‘Roach Records’ in 2004 produceerde Benjamin Herman een reeks cd's en vinyl’s. ANNA Amstelveen, Amsterdamseweg 22. Kaarten: reserveren@tpodium.net, € 10,- Inloop 20:00 uur. Aanvang: 20:30 uur.

MIX. Donderdag 24 september 2020. Lancering Fortuna Vlieland – Storm Stout. Lancering van nieuw bier van vrienden van de Naeckte Brouwers. Fortuna Vlieland maakt ambachtelijk bier en bruisend water. Ze beschikken over een eigen water- en energiebron en ze werken zoveel mogelijk met eilandingrediënten. Donderdag lanceren ze hun nieuwe bier, Storm Stout, bij ANNA. Naeckte Brouwers hebben geholpen tijdens het brouwproces. ANNA Amstelveen, Amsterdamseweg 22. Aanvang: 16:00 uur

Woensdag 30 september 2020. Pubquiz. Pubquiz in de voormalige Annakerk in Amstelveen met maximaal 4 personen in een team. Het winnende team krijgt een wisselbeker en hoeft de drankjes die tijdens de quiz zijn gedronken niet te betalen. ANNA Amstelveen, Amsterdamseweg 22. Aanvang: 20:00 uur.

Contante betaling € 5,- per teamlid. Aanmelden voor 16 september o.v.v. teamnaam, aantal teamleden, de naam van de teamcaptain met telefoonnummer via events@anna-amstelveen.nl. Indien een team niet om 20.15 uur zich gemeld heeft dan wordt de tafel vergeven. Het is mogelijk om vooraf te eten bij ANNA. Reserveren hiervoor kan via: https://www.anna-amstelveen.nl/reserveren

KUNST / EXPO. Van 17 september tot en met 11 oktober 2020 exposeert ANNA Amstelveen een serie schilderijen van Henk Hartog (1926-2013) onder de titel ‘Werelden’. Zijn inspiratie haalde hij uit de Nieuwe Zakelijkheid van de jaren ’30 en Nederlandse schilders/ontwerpers als Mondriaan en Rietveld. Ook de ingetogen architectuur en vormgeving uit Japan is in zijn minimalistisch georiënteerde werk terug te zien.

De werken zijn te zien en te koop. De gehele opbrengst gaat naar de Hersenstichting. ANNA Amstelveen, 17 sept. - 11 okt. Amsterdamseweg 22. Openingstijden: wo-za van 14:00-23:00 en zo van 14:00-20:00.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.