Bijgewerkt: 24 juli 2024

AV Startbaan heeft stevige ambities voor de toekomst

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
30-03-2010

Op 28 maart 2010 vierde AV Startbaan zijn 35-jarig bestaan. Naast vele leden en oud-leden waren ook vertegenwoordigers van de gemeente Amstelveen, het sportbedrijf, de Stichting Topsport Amstelveen, buurverenigingen, sponsors en andere relaties bij de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid daarvan aanwezig .

Startbaan Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2010)

Rick Wagemaker, voorzitter van AV Startbaan houdt een ambitieuze toespraak over de toekomst van de sportvereniging


Het bereiken van deze mijlpaal was niet alleen aanleiding tot nostalgische terugblikken maar zekere ook voor het schetsen van de ambities voor de toekomt. Gedurende het gehele jaar zullen nog diverse andere jubileumactiviteiten plaatsvinden. Voorzitter Rick Wagemaker blikte terug op de diverse ontwikkelingsfasen van AV Starbaan die bekend staat om zijn gezelligheid en goede individuele prestaties.

“AV Startbaan is, als enige vereniging in Amstelveen, waar de ‘moeder aller sporten beoefend wordt, graag bereid een bijdrage te leveren aan het op de kaart zetten van Amstelveen als sportstad”, zo stelde hij.

AV Startbaan is van mening dat een indoor (trainings)faciliteit onmisbaar is bij het naar een hoger plan tillen van de Amstelveense atletiek in de toekomst. Voor de realisatie van deze faciliteit, die ook voor andere sporten, bijvoorbeeld hockey gebruikt zal kunnen worden en een deel van de dag beschikbaar moet zijn voor Amstelveense scholen en bedrijven, is een financiële bijdrage van de gemeente onmisbaar. Het bestuur van AV Startbaan gaat zich hiervoor in de nabije toekomst sterk maken.

Wagemaker eindigde met te stellen dat “AV Startbaan een vereniging wil zijn waar plaats is voor iedereen, voor recreanten én topsporters, voor jong én voor oud en ook voor mensen met een handicap. Een gezellige vereniging die op alle niveaus goede prestaties neerzet en een belangrijke maatschappelijke rol vervult.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.