Bijgewerkt: 20 juni 2024

'Abel, het tasmannetje' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
27-12-2015

Arthur Geesing brengt op zondag 3 januari 2016 om 14.30 uur zijn voorstelling 'Abel, het tasmannetje' in het Amstelveens Poppentheater. Na afloop van de voorstelling reikt de Nederlandse Vereniging voor het Poppenspel de Wim Meilinkprijs uit aan het Amstelveens Poppentheater. Dit is de Oeuvreprijs voor het Nederlands Poppenspel.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2015)

'Abel, het tasmannetje'


Abel woont in een posttas en is al 50 jaar postbode en de baas van De Kwijtgemaakte Post. Hij leert zijn assistent alles over: flessenpost aan de zee, postordereitjes en Kikker voor Reiger etc. Pakketjes vol liefde, maar voor Abel nog steeds geen nieuwe liefdesbrief van zijn jeugdliefde Lies. Ze schreven elkaar jarenlang liefdesbrieven, maar opeens kreeg Abel geen post meer. Vandaag besluit Abel om Lies te vinden, maar kan hij zijn postkantoor wel aan zijn assistent overlaten? En als Lies ineens erg dichtbij lijkt, durft hij haar te vinden?

Een beeldende en muzikale voorstelling van de maker van ‘Wolfje’. Over moed, vertrouwen en de liefde. Abel, het Tasmannetje is te zien op zondag 3 januari 2016 voor iedereen vanaf 5,5 jaar. Toegangsprijs: € 8 inclusief hapjes en drankjes, omdat het een feestelijke dag is.  Aanvang voorstelling 14.30 uur. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.