Bijgewerkt: 26 mei 2024

Acties opgezet om de Bovenkerkse St Urbanus te helpen met wederopbouw

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank Amstel en Vecht/ Vrienden Bovenkerkse Urbanus
26-09-2018

Mocht u nog niet bekend zijn met wat er is gebeurd op zaterdag 15 september 2018,
lees dan eerst St.Urbanuskerk door brand verwoest


Acties om de Bovenkerkse St.Urbanuste helpen met de wederopbouw
Vanuit de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse St. Urbanus werd gemeld dat er verschillende acties in gang zijn gebracht om de wederopbouw van de St.Urbanuskerk te bekostigen. Amstelveenweb.com werkt graag mee aan deze zaak. Hieronder kunt u lezen over hoe en wat u kunt doen via de Rabobank Clubkas Campagne 2018:

De Rabobank Amstel en Vecht heeft heeft direct hulp aangeboden door de lopende Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne biedt verengingen en stichtingen een financieel steuntje in de rug. Toekenning van een financiële bijdrage geschiedt op grond van de uitkomst van een verkiezing die de bank voor haar leden organiseert. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe hoger de bijdrage die de zij ontvangt. Maak deze actie dan ook zoveel mogelijk bekend bij familie, vrienden en kennissen, waaronder zich ongetwijfeld leden van Rabobank Amstel en Vecht zullen bevinden!

Foto Amstelveen
(Bron Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus - 2018)Wie kunnen er stemmen?
Alle leden van Rabobank Amstel en Vecht kunnen stemmen. Zij ontvangen per post of via e-mail een unieke code, waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018 kan online in een stemmodule de stem uitgebracht worden op de clubs die de betreffende een warm hart toe draagt. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht. 'Deze brand kan niet het einde zijn', help ons de St. Urbanuskerk weer opbouwen en stem! via de link RABO CLUBKAS CAMPAGNEAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.