Bijgewerkt: 16 oktober 2024

Adventconcert 2024 in de Pauluskerk Amstelveen

Nieuws -> Kerk

Bron: Ron Buitenhuis
10-10-2024

Op vrijdag 6 december 2024 vanaf 20.00 uur nodigen wij u uit om te komen luisteren en zingen naar het adventconcert. De Pauluskerk is open om19.30 uur aan de Wolfert van Borsselenweg 116 in Amstelveen.

Deze advent avond wordt georganiseerd door het Rijnstreekkoor o.l.v. Jan Verhoef en als speciale gastorganist André van Vliet. Verder zullen op piano Peter van Dongen (Amstelveen) meedoen en op trompet Christine van der Aart. Tussen de koormuziek en de solostukken kunt u zelf ook meezingen met de samenzang.



Dus een goede reden om te komen en de datum 6 december vast te zetten in uw agenda. De toegang bedraagt 10,- euro en natuurlijk kinderen tot 12 jaar gratis. Van harte welkom en tot 6 december 2024 D.V.

Advent (Latijn adventus 'aankomst'), eigenlijk adventus Domini (Latijn voor aankomst van de Heer), verwijst naar de tijd van het jaar, waarin het christendom zich voorbereidt op de viering van de geboorte van Jezus Christus, Kerstmis. Tegelijkertijd herinnert Advent eraan dat christenen moeten wachten op de tweede komst van Jezus Christus. Advent, en daarmee het nieuwe kerkelijke jaar, begint op de 4de zondag voor Kerstmis, de eerste zondag van de Advent. Er is een verband tussen het Adventisme en de adventstijd, omdat beide termen verwijzen naar de komst (adventus) van Christus.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.