Bijgewerkt: 28 maart 2024

Adventskalender 2021 van Amstelveen start binnenkort

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
29-11-2021

Vanaf woensdag 1 december 2021 is het weer mogelijk voor inwoners van Amstelveen om mee te doen aan de Adventskalender van Visit Amstelveen. 24 dagen lang zijn er mooie prijzen te winnen aangeboden door Amstelveense organisaties en ondernemers.

Lekkere proeverijen, uitbundige voorstellingen en rustgevende overnachtingen: het komt allemaal voorbij terwijl er wordt afgeteld naar kerst. Vorig jaar maakte je onder andere kans op VIP-kaarten bij het Nationaal Tennis Centrum en een heerlijk combi menu bij restaurant Abina. Ook dit jaar trakteren de Amstelveense organisaties op prachtige prijzen! Houd de website van Visit Amstelveen in de gaten. Zo weet je als eerste welke prijzen zich achter de vakjes schuilhouden. Kijk voor meer informatie op www.visitamstelveen.nl/adventskalender  

VisitAmstelveen is gemaakt voor en door Amstelveen. Samen met haar 300 partners op het platform, presenteert de gemeente Amstelveen het aanbod op gebied van toerisme, recreatie en cultuur voor de inwoners en de bezoekers van Amstelveen. Samen zorgen we dat iedereen Amstelveen kan ontdekken. Naast de Uitagenda met de dagelijkse activiteiten in de stad, vind je op er informatie over evenementen, natuur, cultuur, horeca, historie en shoppen. Tips voor een mooie wandeling of fietstocht? Of een borrel op een gezellig terras, je vind het op de website en social media kanalen van www.visitamstelveen.nl.

Steun lokale ondernemers en Shop op tijd, Shop gespreid. De coronacrisis is een moeilijke tijd voor veel Amstelveense winkeliers. Maar ook een tijd van nieuwe ideeën en ongekende creativiteit! Bij heel veel Amstelveense winkels kun je tegenwoordig bijvoorbeeld ook online bestellen of een afspraak maken om te shoppen.

Foto Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2021)

Vanaf woensdag 1 december 2021 is het weer mogelijk voor inwoners van Amstelveen om mee te doen aan de Adventskalender van Visit Amstelveen. 24 dagen lang zijn er mooie prijzen te winnen aangeboden door Amstelveense organisaties en ondernemers


Vermijd drukte, houd 1,5 meter afstand en betaal met pin. En blijf thuis als je verkouden bent of je ziek voelt. Steun de Amstelveense winkeliers en doe je kerstinkopen lokaal. Doe dit zo veilig mogelijk: begin vroeg met inkopen doen en kom op rustige momenten; Shop op tijd, Shop gespreid. Om dat te stimuleren is het parkeren in garage Stadsplein van maandag t/m donderdag 1,5 uur gratis.

Kijk voor Amstelveense winkelinitiatieven op www.visitamstelveen.nl/nl/winkelen. Houd onze Facebook & Instagram pagina in de gaten. Zo kom je als eerste te weten welke prijzen zich achter de vakjes schuil houden. Vanaf 1 december 2021 wordt er iedere dag een deurtje opengezet om 09:00 uur. Achter de deurtjes bevinden zich leuke prijzen die je kunt winnen.

De Advent is een tijd van het liturgisch jaar die in de meeste christelijke kerken in acht wordt genomen als een tijd van verwachtingsvol wachten en voorbereiding op zowel de viering van de geboorte van Christus met Kerstmis als de wederkomst van Christus bij de wederkomst. Advent is het begin van het liturgische jaar in het Westerse Christendom, en maakt deel uit van het bredere Kerst- en feestdagenseizoen.

Een adventskalender is een speciale kalender die gebruikt wordt om de dagen van de Advent te tellen in afwachting van Kerstmis. Aangezien de datum van de Eerste Zondag van de Advent varieert, en tussen 27 november en 3 december valt, beginnen veel adventskalenders, vooral degene die herbruikbaar zijn, vaak op 1 december, hoewel degenen die voor een specifiek jaar worden geproduceerd vaak de laatste paar dagen van november omvatten die deel uitmaken van het liturgische seizoen. De adventskalender werd voor het eerst gebruikt door Duitse Lutheranen in de 19de en 20ste eeuw



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.