Bijgewerkt: 29 maart 2024

Albert Heijn in Stadshart Amstelveen gaat verbouwen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Albert Heijn
12-01-2023

De Albert Heijn supermarkt aan het Rembrandthof 49 in Amstelveen sluit woensdag 25 januari 2023 om 16:00 uur tijdelijk voor een flinke verbouwing. 'We gaan werkelijk alles vernieuwen, van vloer tot aan plafond', vertelt supermarktmanager Harald de Groot.'Onze winkel wordt een gloednieuwe supermarkt met een uitgebreid versassortiment.' De feestelijke opening van Albert Heijn Stadshart vindt plaats op dinsdag 7 februari 2023 om 11:00 uur.

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Maar door een slimme herinrichting wordt het in de winkel wel ruimer. Er komen brede paden en overzichtelijk ingedeelde afdelingen. Het zelfscanplein krijgt meer ruimte en het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 16.

Foto Amstelveen
(Foto Andries van der Ree/AH - 2022)

Het team van Albert Heijn Stadshart Amstelveen kijkt uit naar de opening van hun nieuwe winkel. Supermarktmanager Harald de Groot van links de tweede

Veel meer vers. Op het versplein vind je straks een uitgebreider aanbod. Behalve groente en fruit zijn er ook verspakketten, maaltijden en een groot aantal vega(n) producten. De moderne borrelwand gaat meer vleeswaren, tapas, olijven en kazen bieden. "Natuurlijk blijft de sushibar. De verse maki, sushi en sashimi zijn populair bij onze klanten", aldus de supermarktmanager.

Welkom. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals aan het Westelijk Halfrond 70, de Maalderij 31 en de Amsterdamseweg 73. Harald de Groot en zijn medewerkers staan op dinsdag 7 februari om 11:00 uur klaar om iedereen te verwelkomen. Het wordt een feestelijke opening. De beroemde levensgrote hamster is er en dat biedt een unieke kans om samen op de foto te gaan. Een barista schenkt heerlijke koffie, er zijn proeverijen en voor de eerste 2.000 klanten is er gratis iets lekkers.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.