Bijgewerkt: 15 juni 2024

Albert Heijn supermarkt aan de Maalderij is overvallen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
01-06-2023

Op woensdagavond 31 mei 2023 is een supermarkt overvallen aan de Maalderij in Amstelveen. Hierbij is één medewerker lichtgewond geraakt.

Rond 21.50 uur stapte een man de winkel binnen en wachtte geduldig bij de servicebalie. Als de medewerker hem hielp, pakte de man ineens een mes en bedreigde hij hiermee het personeelslid. De geschrokken medewerker opende de kassalade een de overvaller deed hieruit een greep.Dan sloeg de gewapende overvaller op de vlucht. Een collega van het slachtoffer probeerde hem in zijn vlucht nog tegen te houden, maar dit lukte helaas niet. Deze medewerker heeft hierbij lichte verwondingen opgelopen. De politie werd direct gealarmeerd, maar de dader wordt niet meer aangetroffen.

Signalement, de medewerkers beschrijven de overvaller als volgt: -Man; -Rond de 20 jaar oud; -Rond de 1,75 meter; -Sikje; -Droeg een grijze hoodie, zonnebril en donkerkleurige broek.

Getuigen gezocht. De recherche heeft deze overval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij altijd onderstaand registratienummer (2023121071). Of vul het tipformulier in.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.